30,00 lei
Aceasta este painea perfecta pentru cei care doresc o paine fara gluten cu continut ridicat de proteine (15%) si fibre, dar cu o consistenta moale si delicioasa. Nu contine grau, drojdie sau soia, dar nici seminte. Este pe baza de faina de susan, migdale si ovaz. Astfel, painea este foarte bogata in proteine (15%) si are mai putin de 10% din carbohidratii unei paini integrale. In plus, painea este bogata in vitamine si minerale.
Mix pentru pâine hiperproteică fără gluten Sukrin x 220 g
Pentru regimul dietetic al celiacilor.
Nota importanta: Trebuie utilizat sub supraveghere medicala. Nu se recomanda ca sursa unica de nutritie.
Ingrediente: făină (susan, migdale, ovăz fără gluten), pudră de ou, fibre (de la mazăre, psyllium), proteină din mazăre, potenţiator de aromă: eritritol, agent de creştere (bicarbonat de sodiu, fosfat de disodic), sare minerală (clorură de sodiu, clorură de potasiu).
Greutate netă: 220 g |
A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui. A se consuma de preferință înaintea datei inscripționate pe ambalaj.
Produs în Norvegia de Funksjonell Mat AS
Importator: Nutrient Solutions S.R.L.
Str. Sf. Treime Nr.17, Sector 2, București, Tel: 021.210.56.42, Fax: 021.210.06.89.
E-mail: office@nutrient.ro, Web site www.nutrient.ro.
Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.
Recenzii
Nu există încă recenzii.